Kommer snart
Det kommer hela tiden in nya filmer och serier till Viaplay. Här kan du se våra favoriter bland allt som är på väg.

Kommande filmer och serier

Ny serie lör
Se trailer
1 Säsong
Polisen Sharon Pici genomlever en mardröm efter att ha blivit besatt av en utredning. Nu måste hon kämpa mot sina kollegor och stationens brokiga förflutna i en kamp för sitt eget förnuft.
Ny serie mån
7.51 Säsong
Kirurgen Alex Reid chockas när hennes fästman hamnar i koma. Tillsammans med sina kollegor kämpar hon för att rädda hans liv, samtidigt som hon tar hand om andra patienter och håller hoppet vid liv.
Ny serie ons
8.81 Säsong
Följ dramatiken som omger presidenten och hans lojala personal, genom stora och små händelser som präglar vardagen i Vita huset, i ett försök att styra och förbättra landet.
Ny film tor
2021
Efter en brutal krasch som permanent skadade hans knä vägrade OS-åkaren Aksel Lund Svindal ge upp. Bevittna höjdpunkterna och lågpunkterna under hans sista säsonger som en av de största skidåkarna någonsin.
Ny serie 4 dec
1 Säsong
En dokumentärserie i fyra delar om hur anklagelserna om sexuella övergrepp mot en inflytelserik klubbägare i Stockholms kulturvärld, fick konsekvenser långt utanför Sveriges gränser.
Ny serie 6 dec
6.91 Säsong
Tjugofem år efter att Jeffrey Dahmer dömdes för 17 hemska mord fortsätter de skrämmande detaljerna om hans brott att chockera och förskräcka. Hur kan någon begå sådana monstruösa våldshandlingar?
Regissör
Ny serie 6 dec
6.81 Säsong
När en kvinna vaknar upp omgiven av döda kroppar och med utraderat minne tvingas hon leta i sitt mystiska förflutna för att hitta sanningen.
Ny säsong 11 dec
Se trailer
4.03 Säsonger
Polisen Johanna återvänder till hemorten Hammarvik för sin mors begravning, samtidigt som liket efter en försvunnen flicka hittas i den lilla idyllen där alla verkar bära på hemligheter…
Ny säsong 13 dec
5.94 Säsonger
En kaxig före detta Navy SEAL-militär återvänder från Afghanistan, sadlar om och använder sina militära kunskaper för att börja jobba som privatdetektiv på Hawaii.
Ny serie 14 dec
8.31 Säsong
Alicia måste ensam tackla vardagen när hennes man Peter hamnar i fängelse efter en skandal. Samtidigt som hon försöker uppfostra sina två barn, ger hon sin tidigare karriär som advokat en ny chans.
Ny serie 15 dec
6.31 Säsong
När den folkvalda sheriffen i Los Angeles County dör, får plötsligt den mest osannolika mannen jobbet på grund av en mystisk regel i stadgan, som skapades i vilda västern. Den mannen är Bill Hollister.
Ny säsong 20 dec
7.32 Säsonger
Den prisbelönade kocken Gordon Ramsay åker runt i sitt mobila kök, Hell on Weels, och hjälper restauranger komma på fötter igen.
Medverkande
Regissör