Kommer snart
Det kommer hela tiden in nya filmer och serier till Viaplay. Här kan du se våra favoriter bland allt som är på väg.

Kommande filmer och serier

Ny film tor
Se trailer
Efter att ha slungats in i ett multi-universum av andra Spindel-män måste Miles Morales inse vad det faktiskt innebär att vara hjälte. (Innehåller blinkande ljus som kan påverka tittare med epilepsi.)
Ny film tor
Se trailer
När pensionären Jerry Selbee upptäcker ett matematiskt kryphål i Massachusetts lotto, kan han och hans fru Marge vinna millioner.
Regissör
Ny film fre
En instabil och mystisk man kapar en bil under pistolhot och tar föraren som gisslan. Förarens natt tar ännu en mörkare vändning när det blir uppenbart att hans oönskade passagerare är ute efter hämnd.
Regissör
Ny säsong lör
Följ med det nyfikna Mumintrollet och hans nyckfulla familj och vänner på förtrollande äventyr i den magiska världen Mumindalen, där de utforskar kärlek, relationer och känslor.
Regissör
Ny film 13 dec
En ensamstående mamma kämpar för att ta hand om sin far som har en neurodegenerativ sjukdom. Medan hon försöker hitta ett vårdhem träffar hon av en slump en gammal vän och de inleder ett förhållande.
Ny film 14 dec
En ung pojke och hans arbetarklassfamilj försöker navigera vardagen under oroligheterna i Nordirland på 60-talet.
Ny film 15 dec
13-åriga Vesper kämpar för att överleva med sin far efter att jordens ekosystem kollapsat och måste använda sin intelligens, styrka och biohackningsförmåga för att kämpa för framtiden.
Ny serie 17 dec
”Leonardo” handlar om en av de mest briljanta männen genom tiderna – Leonardo da Vinci. Serien tar sig in i geniets hjärna, visar dramatiken bakom hans konst och utforskar ett spännande mordmysterium.
Ny serie 31 dec
Advokaten Jeff Winger tvingas tillbaka till skolbänken efter att det visat sig att hans diplom var förfalskat. Han blir motvilligt mentor åt en samling missanpassade studenter.
Ny serie 2 jan
Maria Stuart, som världen skulle komma att känna som Maria, drottning av Skottland, anländer till det franska hovet och inleder sin kamp för överlevnad bland mäktiga fiender, mörka krafter och romantiska intriger.