Kommer snart
Det kommer hela tiden in nya filmer och serier till Viaplay. Här kan du se våra favoriter bland allt som är på väg.

Kommande filmer och serier

Ny film tor
Se trailer
George Clooney och Julia Roberts är ett skilt par som oväntat hamnar på ett gemensamt uppdrag: att hindra sin förälskade dotter från att göra samma misstag som de en gång gjorde.
Regissör
Ny film fre
Se trailer
Confidential Informant kretsar kring en kriminalare som håller på att förlora kampen mot cancern. Han vill ge sin familj fortsatt ekonomisk trygghet även efter hans död och sluter därför en dödlig överenskommelse med en av sina betrodda tipsare.
Ny säsong 30 jun
Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May ger sig ut på ett rafflande globalt äventyr, och kör nya och spännande bilar från olika tillverkare runt om i världen.
Ny serie 30 jun
Dokumentärserie som skildrar Armstrongs kamp mot testikelcancer, hans tillfrisknande och efterföljande Tour de France-titlar – och sedan hans fall, i en av historiens största dopingskandaler.
Ny serie 2 jul
Den karismatiske och nervlöse tradern Massimo Ruggero verkar ha en ljus framtid i den globala finansvärlden. Men mord, politiska intriger och ekonomisk brottslighet lurar bakom varje hörn.
Ny film 4 jul
Se trailer
En kvinna flyttar till en ny lägenhet med sin fästman och plågas av känslan av att hon förföljs av en osynlig observatör i en intilliggande byggnad.
Regissör
Ny film 5 jul
Se trailer
Helen Mirren gestaltar Israels premiärminister Golda Meir, som efter Jom kippur-krigets utbrott hösten 1973 plötsligt måste leda en kapplöpning mot tiden för att rädda sitt land.
Regissör
Ny serie 9 jul
Serien skildrar livet för familjen Crawley och de tjänare som arbetar för dem, i en tid innan de sista resterna av en hundraårig tradition utplånades av världskriget och den moderna tidsåldern.
Ny film 11 jul
Se trailer
En ung ambulansarbetare får en intensivkurs i livräddningstekniker samtidigt som han jobbar med en garvad veteran från New York City.
Ny film 12 jul
När Ashley och hennes unga dotter Sarah blir indragna i en kriminell verksamhet, tvingas hon att söka hjälp från sin främmande far Matt, som lever på Caymanöarna.
Regissör
Ny säsong 16 jul
Moonshine är en dramakomedi som berättar historien om Finley-Cullens, en dysfunktionell familj med vuxna halvsyskon som kämpar för att ta kontroll över familjeföretaget.
Ny film 18 jul
Fem kvinnor åker på bergsretreat, men bara fyra kommer tillbaka. De federala agenterna Aaron Falk och Carmen Cooper beger sig in i bergen i hopp om att hitta sin informatör vid liv.
Ny film 19 jul
Se trailer
CIA angrips av en okänd utpressare och ber den skicklige, rebelliske Vail att återvända till organisationen för att rentvå dess namn och finna de ansvariga för konspirationen.