Kommer snart
Det kommer hela tiden in nya filmer och serier till Viaplay. Här kan du se våra favoriter bland allt som är på väg.

Kommande filmer och serier

Ny serie ons
U.S. Marshal Raylan Givens, är en polis av den gamla skolan, fångad i modern tid och hans okonventionella metoder gör honom till en måltavla för brottslingar och för honom i konflikt med sina chefer.
Ny film tor
Se trailer
Ladybug är en olycksalig lönnmördare som är fast besluten att genomföra sitt jobb på ett fredligt sätt. Ändå hamnar han på ett uppdrag som placerar honom på kollisionskurs med dödliga motståndare.
Ny film fre
Se trailer
En vacker vårdag år 1924 ger sig paret Niven av till förlovningslunchen för grannens son Paul och hans fästmö. Ingen vet att Paul under sju år haft ett hemligt förhållande med Nivens unga husa Jane.
Ny säsong sön
Robyn McCall är en mystisk före detta CIA-agent som använder sig av ett stort antal färdigheter för att försvara oskyldiga människor som är i desperat behov av en hjälpande hand.
Ny säsong mån
Experterna på Lyxfällan Danmark är redo att hjälpa danskar i ekonomiska svårigheter att komma tillbaka på rätt spår. Men är deltagarna villiga att göra de nödvändiga förändringarna för att få ett bättre liv?
Ny serie 8 feb
Fyra unga människor på jakt efter lycka möts i Tysklands mest kända lyxvaruhus. För dem alla kommer det brinnande 20-talet att visa sig vara en tid av omvälvningar, omprövningar och kamp för överlevnad.
Ny säsong 8 feb
Iskallt, brutalt och ofattbart. I den här djupdykande dokumentärserien får vi en unik inblick i mordfallen som skakade Sverige.
Ny film 9 feb
En ung botaniker flyttar till en liten ökenstad för att studera en invasiv växtart. Men en dag blir hon tillfångatagen av en oerfaren knarkkung som vill att hon ska leda honom genom öknen.
Ny säsong 10 feb
Efterlyst har under flera säsonger hjälpt polisen att lösa hundratals grova brott, främst tack vare tittarna. Programmet sänds live från Stockholm med poliser och experter i studion.
Ny serie 11 feb
Ett telefonsamtal förändrar allt för Ebba, My och Gloria. Nyheten om att deras respektive söner har varit inblandade i en allvarlig bilolycka kommer nu sätta deras vänskap och prioriteringar på prov.
Ny serie 14 feb
Det har gått nästan 30 år sedan dr Sam Beckett försvann i Quantum Leap-acceleratorn. Nu har ett nytt team under ledning av fysikern Ben Song samlats i hopp om att förstå mysterierna bakom maskinen.
Ny säsong 25 feb
Se trailer
Susannes liv är i ruiner. Medan hon desperat försöker hålla ihop sitt liv och fortsätta arbeta som hypnoterapeut kommer en man, John, in på hennes klinik. Under sessionen avslöjar han att han är en mördare.
Ny film 23 mar
En fängslande och episk skildring av fyra olika perioder i livet hos en av världens största och mest kända målare genom tiderna - Edvard Munch.