Kommer snart
Det kommer hela tiden in nya filmer och serier till Viaplay. Här kan du se våra favoriter bland allt som är på väg.

Kommande filmer och serier

Ny serie ons
Från stränderna i Malibu till gatorna i östra LA tar den här fartfyllda dramaserien dig med in i livet hos poliser, brottslingar, offer och deras familjer.
Ny film ons
Poul Andrias Ziska och resten av teamet bakom den färöiska tvåstjärniga Michelin-restaurangen KOKS ger sig ut på ett extraordinärt äventyr när de flyttar restaurangen till en avlägsen bosättning på Grönland.
Ny film tor
Se trailer
Tessa har fått sitt drömjobb och förbereder sig för att flytta till Seattle, men Hardins svartsjuka och oförutsägbara beteende når nya höjder och hotar nu att rasera deras relation.
Ny säsong sön
Gordon Ramsay, mest känd för sitt temperamentsfulla humör och sitt internationella imperium av michelinstjärnebelönade restauranger, har lämnat England och är på jakt efter USA:s bästa amatörkock.
Ny serie sön
En bonde och hans vänner blir osannolika spioner och vänder på steken i USA:s kamp för självständighet, vilket leder till att han hamnar på en förrädisk resa med sig själv.
Ny säsong 6 jun
Se trailer
Kärleken kan dyka upp vid de mest olämpliga tillfällen, vilket är fallet för Clara, Glen och Aaron, som alla befinner sig vid ett vägskäl efter en oväntad och livsavgörande händelse.
Ny film 7 jun
Möt den mest korrupta polisen i NYC:s historia: Michael Dowd som stal pengar och handlade med droger när han patrullerade gatorna i Brooklyn på 80-talet.
Ny film 8 jun
Se trailer
En gammal revolverman måste tillsammans med sin dotter möta konsekvenserna av sitt förflutna. Sonen till en man som han mördade för flera år sedan dyker plötsligt upp i staden för att ta sin hämnd.
Ny film 9 jun
Se trailer
En ung mamma blir inlåst i ett skafferi av sitt våldsamma ex. Med barnen på andra sidan dörren och under hot om våld måste hon göra allt som krävs för att bli fri och få ut sina barn ur huset.
Ny serie 11 jun
Se trailer
Den tills nu okända historien om Helle Thorning-Schmidt, Danmarks första kvinnliga statsminister. Från det politiska landskapet, medias fördomar och maktkampen som försökte förringa hennes betydelse.
Ny film 15 jun
Se trailer
En före detta kriminalare vid LAPD som har gjort sig till ovän med hela poliskåren dras in i hetluften igen när han anlitas som privatdetektiv för att undersöka mordet på en excentrisk tv-stjärnas fru.
Ny säsong 16 jun
Se trailer
Baserad på Diana Gabaldons bästsäljande bokserie. Kärleksparet Claire och Jamie slits isär av tid och konflikter men gör allt vad de kan för att vara tillsammans och för att ändra historiens gång.
Ny film 16 jun
En grupp rika ungdomar i tjugoårsåldern har fest på en avlägsen familjeherrgård. Men en av partylekarna går överstyr – och får dödliga konsekvenser.