Om Viaplay Store och filmrättigheter

Säg hej till Viaplay Store!

Viaplay ger dig de bästa tv-serierna, de största filmerna och den mest spännande sporten på nätet. Du tittar när du vill, var du vill och hur du vill.

Med Viaplay Store ger vi dig möjlighet att snabbare se det senaste från bio eller odödliga klassiker!

Hur fungerar Viaplay Store?

I Store kan du både hyra och köpa filmer,

  • En hyrfilm streamar eller laddar du ner så ofta du vill under 48 timmar.
  • En köpfilm äger du - precis som en DVD-skiva, men digitalt hos Viaplay. Den kan du sedan ladda ner till din surfplatta och mobil eller streama när och hur ofta du vill.

Varför köp och hyrfilm?

Filmer blir köpfilmer när de väl slutat visas på bio (ibland samtidigt). Sedan går de att hyra och därefter att se via streamingtjänster som Viaplay.

I Viaplay Store kan du därför hitta filmer som ännu inte gått upp på Viaplays premunerationstjänst. Här hittar du också många klassiker som vi av rättighetsskäl inte längre kan behålla i prenumerationserbjudandet. Viaplay Store ger dig fler sätt att titta på mer film!

Den här filmen förklarar hur filmer rör sig över tid från att den kommer ut på bio:

Har du fler frågor eller funderingar om Viaplay Store? Kontakta oss på kundservice - här eller direkt på Facebook här.

*Viaplay reserverar rätten att sluta stödja föråldrade format och teknologier; du kan ladda ner eller streama en film när du vill, men enbart till en enhet som är kompatibel med och stöds av Viaplays aktuella processer och protokoll. I dagsläget stöds iOS- och Android-enheter för nedladdning.
**Du behöver inget aktivt abonnemang på Viaplay för att kunna köpa eller hyra, men du måste registrera ett konto med kontokort.