fotboll/uefa-champions-league

UEFA Champions League

Fotboll2018

Följ kampen när Europas toppklubbar gör upp om titeln i världens största och mest prestigefulla klubblagsturnering – UEFA Champions League! Det blir en lång och hård väg i kampen mot åttondelsfinalplatserna, och du följer varenda minut av spänningen under hela hösten här på Viaplay.
Real Madrid är regerande mästare, och en av förhandsfavoriterna till att försvara titeln. Men med lag som Barcelona, Bayern München, PSG, Juventus och Atlético Madrid kan vad som helst hända. Se fram emot en lång och spännande säsong när världsstjärnor som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo och Antoine Greizmann slåss om Europas mest åtråvärda pokal.
Med Ola Wenström i spetsen bjuder Champions League-kvällarna på världens bästa fotboll, intervjuer med de största stjärnorna och analyser från våra starka profiler. Du kan streama Champions League direkt på din dator, smartphone, surfplatta, Smart TV och spelkonsol.

Så sänds Champions League på Viaplay

Vi sänder samtliga matcher från gruppspelet och slutspelet. Finalen avgörs den 26 maj på Olimpiyskiy Stadion i Kiev. Stjärnmarkera dina matcher i bildtablån för att inte missa någonting.