• Karsten - Thomas Bo Larsen

  En familjeman som vill det bästa för sin fru och dotter men som sätter igång en lavin av dåliga beslut, på grund av sitt stora ego.

 • Jonna - Livia Millhagen

  En karriärskvinna som älskar och förstår sin man förbehållslöst, men som kanske inte heller är helt oskyldig. 

 • Vincent - Rafael Edholm

  Mannen du aldrig skulle köpa en bil av men som smittar dig med sitt leende och sitt stora bultande hjärta.

Se trailern

Se trailern

 • Wille - Sven Melander

  Den raraste mannen på denna jord, men med världens vassaste slaktarkniv.

 • Georgina - Michael Wincott

  En dissident cyniker som sett och gjort allt, samtidigt en själsfrände och beskyddare av världens svaga och ensamma själar. 

   
 • Åke - Michael Segerström

  En näsa som lägger sig i blöt vid minsta chans till framgång och som även har modet och medlen att ta tjuren vid hornen.

Premiär 13 april

Veni Vidi Vici är den tredje originalserien från Viaplay. En dramaserie i tio delar om en mans kamp för upprättelse. 

Karsten Daugaard är en dansk filmregissör som befinner sig på ett sluttande plan i livet. Hans filmer får dålig kritik och på hemmaplan blir han försörjd av hustrun. Trängd av verklighetens villkor tvingas Karsten att lämna filmbranschen och tackar motvilligt ja till ett "riktigt jobb" på sin svärfar Åkes ekologiska grisfarm, där han går som lärling under slaktaren Wille.

Räddningen blir vännen och tillika producenten Vincent som erbjuder Karsten en väg tillbaka till filmbranschen genom ett välbetalt filmjobb. Till Karstens bestörtning visar det sig vara röra sig om att regissera porrfilmer och han kommer att jobba väldigt nära transvestiten Georgina, en mycket erfaren amerikansk porrfilmsregissör.

Veni Vidi Vici produceras av HandsUp Stockholm och har premiär skärtorsdagen den 13 april, exklusivt på Viaplay över hela Norden. 

Prova Viaplay fritt en månad!

Se så mycket serier och film du vill. Helt utan bindningstid.

Prova en gratismånad