Ultimate Fighting Championship

Missa inte när världens främsta MMA-fighters gör upp i oktagonen.
Se UFC (Ultimate Fighting Championship) live på Viaplay!

UFC 236

Se UFC 236 från State Farm Arena i Atlanta.
På galans huvudkort ska mästaren i fjädervikt Max Holloway ta sig an Dustin Poirier om interimtiteln i lättvikt. Som co-main event ställs Kevin Gastelum mot Israel Adeanya om interimtiteln i mellanvikt.

Se alla galor från UFC live på Viaplay

Upplev världens främsta MMA-organisation. Skaffa Viaplays sportpaket redan idag och se till att du inte missar en sekund av UFC.

UFC på valfri enhet

Du ser fighterna från Ultimate Fighting Championship på alla enheter som stöds av Viaplay (Smart TV, Playstation, Xbox, dator, mobil, surfplattor, Apple TV, Chromecast m.m.).

Svenska kommentatorer

Våra MMA-experter kommenterar UFC-eventen live på svenska. Bland kommentatorerna hittar du Paul del Valle, Magnus Cedenblad och Waldo Zapata

Missade du UFC-fighten?

Om du inte hinner eller har tid att se vår live-sändning så kan du se alla UFC-fighter upp till 48 timmar efter direktsändningens slut. Du kan likväl spola tillbaka och se episka ögonblick och knockouts!

UFC-dokumentärer

På Viaplay hittar du även ett flertal dokumentärserier om MMA & UFC och dess fighters.

The Ultimate Fighter

I "The Ultimate Fighter " får vi följa professionella MMA-fighters som lever tillsammans i Las Vegas där de tränar och tävlar mot varandra för att vinna ett kontrakt med UFC.

Inside: Alexander Gustafsson

I Inside: Alexander Gustafsson ges en unik inblick i förberedelserna inför fighten mot Jan Blachowicz i Hamburg och Glover Teixeira i Globen. Han talar ut om livet utanför oktagonen och hur han påverkades att gå från hyllad till ifrågasatt.

UFC Connected

UFC Connected är ett månadsmagasin som tar en närmare titt på organisationens toppfighters och de största galorna. Med bland andra Dan Hardy och John Gooden.