Snabbguiden till Viaplay

Det ska vara lätt för dig att hitta något att titta på. Och det ska gå snabbt. Därför har vi gjort en hel rad förbättringar på Viaplay. Ännu fler är på gång. Lär dig hur enkelt det är att börja titta! 

Hitta enkelt

Blocken ger dig överblick

På startsidan möts du av kategorier ordnade blockvis. Fortsätta nedåt för att få inspiration och förslag. När du hittar en intressant kategori är det bara att gå klicka på "se alla", sen kan du sortera på populära, årtal, senast tillagda eller högsta betyg för att lättare hitta det du söker efter.

Välj efter humör

När du klickar dig in i en kategori kan du snabbt sålla i resultatet så det passar dig och ditt humör. Välj mellan massor av genrer och teman. För rätt vad det är kanske rätt film eller serie dyker upp.

Kom igång snabbt

Ett klick ska räcka, tycker vi. Klicka på filmen, avsnittet eller sportsändningen du vill se så kan du börja titta på direkten - Det är ju därför du är här!

Fortsätt titta på direkten

Fortsätt titta är ett bra ställe att börja på. Där hittar du snabbt tillbaka till filmer och serier du nyligen börjat titta på. Och i Aktivitetslistan hittar du allt du börjat se på, oavsett enhet.

Stjärnmärk och titta när det passar

Stjärnmärk favoritfilmer och klassiska avsnitt, eller sånt du vill titta på senare. Då sparas det i en lista som du kommer åt i alla dina Viaplay-enheter. Och du har alltid något att börja titta på!

Titta mer

Pausa och välj var du vill titta

Nu kan du börja titta på din mobil eller iPad på bussen, och fortsätta i datorn eller på din Smart-TV hemma på kvällen. När du trycker på paus i en enhet kan du fortsätta att titta på en annan enhet senare – när och var du vill!

Missa inte att:

Vi har en hel avdelning med massor av filmer och serier för barnen.

Du kan ladda ner filmer och serier i mobilen och surfplattan.

Du kan kolla vad filmen har fått för betyg av tittare och kritiker på IMDB.