paradise-hotel-sverige
Säsong
3 4

1. Paradise Hotel

43min
Fem singeltjejer och fem singelkillar checkar in på Paradise Hotel. Killarna blir exalterade över hur snygga tjejerna är. Men när det blir dags för säsongens första parindelning blir en av tjejerna väldigt besviken. Den första festen blir naturligtvis lyckad med både lekar och hångel, men osäkerheten ligger i luften. Vem kan lita på vem? Vem kommer att få lämna paradiset först?

2. Paradise Hotel

43min
Tjejerna och killarna vaknar efter sin första dag tillsammans. För ett av paren blir frukosten en studie i dålig stämning efter en ovanligt misslyckad natt. Plötsligt kommer ett brev som ställer allt på ända. Deltagarna ställs inför Malin Gramer som berättar något som chockar tjejerna och får flera av killarna att le. För tjejerna står nu hela paradisvistelsen på spel.

3. Paradise Hotel

43min
Efter gårdagens chockartade utveckling och fest vaknar deltagarna efter en välbehövlig sömn. Men allt ställs återigen på ända när det visar sig att allt som hände igår var något helt annat än killarna och tjejerna trodde. Nu väntar en dag av misstänksamhet, rivalitet innan det till slut blir dags för den första parceremonin. Inför Malin Gramer tvingas killarna till ett av de svåraste besluten i Paradise Hotels historia.

4. Paradise Hotel

43min
Relationssåpan nummer ett är äntligen tillbaka då Paradise Hotel åter slår upp sina portar. Vad som vad helst kan hända, och såväl kärleken som pengarna står på spel.

5. Paradise Hotel

43min
Det är kärleksvecka i paradiset. En hemlig Amor har makten att freda de par han anser förtjänar immunitet under veckans väntade parceremoni. I kärlekens tecken har paradisets första fall av vuxenkramande börjat. Men paret är mycket hemlighetsfulla om det inträffade. Och under Pandoras ask får vi redas på vad Anja egentligen känner för Björn. Är han den rätte för henne eller har hon en annan partner i sikte?

6. Paradise Hotel

43min
Deltagarna vaknar upp efter att under gårdagen ha festat till det ordentligt. På morgonen går deltagarna igenom vad som egentligen hände under gårdagen. De får sedan in ett brev om att det är hög tid för parceremoni och deltagarnas oro börjar att växa. Vem får stanna och vem åker ut? Efter förra veckans drama vet de att INGEN går säker?

7. Paradise Hotel

43min
Relationssåpan nummer ett är äntligen tillbaka då Paradise Hotel åter slår upp sina portar. Vad som vad helst kan hända, och såväl kärleken som pengarna står på spel.

8. Paradise Hotel

43min
Modellveckan fortsätter och idag är det tjejernas tur att vara modeller. Men för flera av deltagarna är det första gången på catwalken och en av tjejerna lider dessutom av scenskräck. En åtråvärd immunitet står på spel och den nya deltagaren avgör vem som vinner. Samtidigt förbereder killarna en överraskning ? en väldigt speciell show?

9. Paradise Hotel

43min
Modellveckan lider mot sitt slut och oron inför kvällens parceremoni växer. Men när alla tror de vet vad som ska hända kommer nästa twist. Efter en tårdrypande parceremoni och deltagarna precis börjat hämta sig kommer nästa dråpslag och känslorna stormar i paradiset.

10. Paradise Hotel

43min
Relationssåpan nummer ett är äntligen tillbaka då Paradise Hotel åter slår upp sina portar. Vad som vad helst kan hända, och såväl kärleken som pengarna står på spel.

11. Paradise Hotel

43min
Aina försöker komma ihåg vad som hände under den vilda festen kvällen före. Casanovan Sebastian skruvar upp trycket mot tjejerna och känslorna är minst sagt blandade. Under Pandoras ask hettar det till när saker kommer fram som förändrar stämningen mellan såväl Anja och Samir som mellan Mia och Jesper. Och när kvällens fest lider mot sitt slut utsätter två av deltagarna en annan för ett grymt spratt. Kommer offret att hämnas?

12. Paradise Hotel

43min
Stämningen i huset är spänd, dels efter sprattet som en av deltagarna utsattes för men ännu mer på grund av att veckans parceremoni nu snart är här. Flera av deltagarna har börjat vackla i sina känslor och förtroende för varandra, och oron hänger som ett åskmoln över paradiset. När avgörandets stund har kommit kommer ännu en jobbig twist. Vem får stanna, och vem åker ut?

13. Paradise Hotel

43min
En deltagare bestämmer sig plötsligt för att hoppa av paradiset. De andra deltagarna blir konfunderade. Samirs och Anjas relation blir djupare, men allt kommer av sig när Paradise Hotel-gänget plötsligt får tillökning. Under kvällens fest smider några av deltagarna planer för att splittra ett av husets kärlekspar?

14. Paradise Hotel

43min
En av deltagarna har ångest över att han hade sex kvällen innan. För det var inte hans partner. Hur ska han berätta? Gruppens sammansättning förändras ännu en gång och spänningen tätnar. Samtidigt kommer det fram att ytterligare ett oväntat kärleksmöte ägde rum natten innan. Under kvällens julbetonade festligheter blir stämningen hårdare när flera av deltagarna vänder sig mot en av tjejerna.

15. Paradise Hotel

43min
Ännu en dag i paradiset och ännu en deltagare ångrar vem den delat säng med. Malin Gramer leker jultomte och kommer med paket som tjejerna får dela ut till den kille de tycker är den snällaste. Samtidigt växer oron inför kvällens parceremoni bland de killar som inte är immuna...

16. Paradise Hotel

43min
Relationssåpan nummer ett är äntligen tillbaka då Paradise Hotel åter slår upp sina portar. Vad som vad helst kan hända, och såväl kärleken som pengarna står på spel.

17. Paradise Hotel

43min
Deckarveckan fortsätter. Likt Sherlock Holmes korsförhör detektiven de andra deltagarna. Om hen inte lyckas peka ut rätt mördare kommer offren bli fler. Men konsekvenserna för mördaren kan bli allvarliga vilket gör de andra deltagarna osäkra på om de ska ange sin vän. Och under Pandoras ask berättar Niklas saker som skapar upprörda känslor.

18. Paradise Hotel

43min
Deckarveckan fortsätter och dagen startar med ännu en oväntad vändning. Och inför utpekandet och parceremonin är frågorna många. Kommer de mördade att få komma tillbaka? Kommer detektiverna få immunitet? Vilka åker ut och vilka får stanna kvar på Paradise Hotel?

19. Paradise Hotel

43min
Det är dags att ha Pridevecka i paradiset och alla killarna beger sig ut på en minst sagt annorlunda gruppdejt. Tjejerna får därmed en dag för sig själva som de väljer att spendera på ett minst lika annorlunda sätt. På kvällen tävlar killarna i en dragshow där vinnaren kan få immunitet i veckans parceremoni. Kvällens festligheter blir vildare än någonsin och slutar på ett sätt som ingen kunnat förutse?

20. Paradise Hotel

43min
Prideveckan fortsätter med en rivstart och redan vid frukosten kommer nästa stora överraskning för deltagarna. Dagens twist skakar maktbalansen i Paradise Hotel och under Pandoras ask avslöjar en deltagare något livsavgörande som ingen fått veta tidigare. Men redan innan har en av tjejerna blivit kränkt på ett vidrigt vis och så småningom kommer ännu fler mörka hemligheter upp i ljuset.

21. Paradise Hotel

43min
Det har blivit tjejernas tur att åka på en gruppdejt a la Pride, och killarna festar loss i det tjejfria huset under dagen. Men glädjen blir kortvarig när tjejerna och killarna får ett nytt brev. Än en gång ställs deltagarnas teorier om vad som ska hända på huvudet och oron inför parceremonin är starkare än någonsin. Och för vissa besannas deras värsta farhågor?

22. Paradise Hotel

43min
På hotellet är det vampyrvecka och vem som utses till vampyr blir en jobbig överraskning för några av deltagarna. Vampyren får även bita en annan deltagare och göra den personen till partner. Men vad betyder det för spelet att vara levande död? Är det en fördel och i så fall på vilket sätt? Oron sprider sig i paradiset?

23. Paradise Hotel

43min
Vampyrerna sprider skräck på Paradise Hotel. Men deltagarna och vampyrerna har olika uppfattning om vad det innebär att bli biten, vilket får oanade konskevenser. Under kvällens vampyrfest övergår partyt till ett stormande bråk mellan tre av deltagarna.

24. Paradise Hotel

43min
Spänningarna mellan vampyrer och dödliga ökar inför kvällens parceremoni. En av deltagarna inser att den inte längre är immun och det är nu bråttom att lösa konflikten från kvällen innan om det inte ska bli dennes sista dag i paradiset. När röken efter ceremonin fortsätter bjuder hotellet upp till fest ? och deltagarna får ännu en lika rejäl som oväntad överraskning

25. Paradise Hotel

43min
Det närmar sig final och den grekiska mytologins gudar får stort inflytande på hotellet. Vem är svag och vem är stark? Det kommer ha betydelse för en myntceremoni som kan vara avgörande för att få stanna i paradiset. Stämningen blir allt mer spänd och bråk utbryter bland deltagarna.

26. Paradise Hotel

43min
Deltagarna har utsetts till gudar och en av dem får i uppdrag att åka till Dödens grotta. Vad väntar där? Samtidigt siar ett oarkel om vem av de andra som ska bli offerlamm. Deltagarna motar bort oron med en födelsedagsfest och romantiken spirar mer och mer ju senare kvällen blir.

27. Paradise Hotel

43min
På frukosten får gudarna ett nytt uppdrag som kräver lite tankearbete, men det faller inte ut riktigt som gudarna tänkt sig. Pressden är hårdare än någonsin och det är bara timmar kvar innan det obarmhärtiga beskedet - vilka åker ut, och vilka blir finalister i Paradise Hotel?

28. Paradise Hotel

43min
Det är två dagar kvar till final och stämningen blir allt jobbigare mellan de sista sex deltagarna. Vem kan man lita på? Kan du ens lita på din egen partner?

29. Paradise Hotel

43min
En dag kvar till final. Den gångna säsongens alla löften, allianser och lögner kommer upp till ytan.

30. Paradise Hotel

43min
Sex deltagare. Tre par. En halv miljon i prispengar. Det är dags för final i Paradise Hotel och ALLT kan hända.

Liknande serier